NEDELJNI RUČAK
Služi se svim gostima za stolom
SUPE
(jedna supa prema Vašem izboru)
Bogata pileća supa, korenasto povrće, poširano meso, knedle
Tradicionalna teleća ragu čorba, domaći mileram, vlašac
Riblja supa
HLADNA PREDJELA
Marinirani losos, blini, sos od mirođije
Ruska salata
Šunka, peršun, ren
TOPLA PREDJELA
Pita od heljde, ajvar, hrskava heljda, kakao
Patlidžan glaziran miso pastom
GLAVNA JELA
(jedno jelo prema Vašem izboru)
“Cordon Bleu” poslužen sa brokolijem
Tradicionalna sarma, proja od kukuruza i polbe
Grilovani ramstek, čimičuri, grilovana tikvica
Rižoto od sipinog mastila, hobotnice i liganja
Grdoba, kinoa, aromatučni sos od školjki
SALATE
(jedna salata prema Vašem izboru)
Pečena cvekla, vinegret od grožđa i slačice, nana
Miks zelenih salata
Pečena ljuta – zelena paprika
DESERT
(jedan desert prema Vašem izboru)
Šnenokle
Čokoladni mus
Crepes Suzette
Cena po gostu: 4900 RSD
Piće se naplaćuje po utrošku