NEDELJNI RUČAK
Služi se svim gostima za stolom
SUPE
(jedna supa prema Vašem izboru)
Bogata pileća supa, korenasto povrće, poširano meso, knedle
Tradicionalna teleća ragu čorba, domaći mileram, vlašac
Hladan potaž od šargarepe i kokosa
HLADNA PREDJELA
Koktel od gambora
Rojal od bundeve, marinirana šargarepa, hrskava polba, Mimolette AOP
„Vitello Tonatto“
TOPLA PREDJELA
Rižoto od celera i lešnika
Gjoze od teletine, mladi luk, sos od pečenog luka
GLAVNA JELA
(jedno jelo prema Vašem izboru)
Pačje grudi glazirane medom i začinima, barbahuan od kakaa, sos od višanja
Pileće grudi punjene crnim tartufima, njoke, špargla, sos od tartufa
Grilovani ramstek, tempura od rebara kuvanih “a la Bourguignon”, celer
Sladak kupus… bez ikakvog mesa, šargarepa, bosiljak, sos od šargarepe i kupusa
SALATE
(jedna salata prema Vašem izboru)
Tarator salata
Miks zelenih salata
Pečena ljuta – zelena paprika
DESERT
(jedan desert prema Vašem izboru)
Krempita
Čokoladni mus
Crepes Suzette
Cena po gostu: 4900 RSD
Piće se naplaćuje po utrošku