Ponuda za dostavu i “take away”

od 17.03.2021.

Dragi prijatelji,

Iako ovih dana ne možemo da delimo užitak u hrani u našem prostoru, za Vas smo osmislili specijalan jelovnik, kojim ukuse i mirise omiljenih specijaliteta Kluba književnika možete degustirati u Vašem domu.

U prilogu Vam šaljemo “EASY BUSY JELOVNIK”, “KLASIČAN JELOVNIK” i “VELIKI PLEZIR” sa raznovrsnim specijalitetima, od predjela do deserta, koje dostavljamo na Vašu adresu ili pripremamo kao “take away” opciju.

Dosatva u komšiliku se ne naplaćuje. Teritorija Starog Grada, Vračara, Voždovca do Trošarine i Savskog venca

naplaćuje 350 RSD, a Zvezdara i Dedinje 450 RSD.

Odabrana jela sa specijalnog jelovnika potrebno je da poručite putem telefona: 011 26 27 931, ili putem imejla: office@klubknjizevnika.rs

Radujemo se kuvanju za Vas! Uz srdačan pozdrav, Branko Kisić šef kuhinje

EASY BUSY JELOVNIK

Potaž od graška i nane

Miks zelenih salata, čeri paradajz, parmezan

Biftek, sos od bibera, domaći pomfrit

ili

Grilovani filet dunavskog smuđa, grašak na francuski način, mladice graška

Krempita

Cena

po osobi: 2750 RSD

KLASIČAN JELOVNIK

Bistra pileća supa, domaći rezanci, korenasto povrće

ili

Tradicionalna teleća ragu čorba, domaći mileram, vlašac

Pohovane paprike punjene sirom i kajmakom,

pire od patlidžana, džem od paradajza

Sarmice od zelja, sos od mirođije, kiselo mleko

ili

Mlinci ”Legere”

Salata od mladog kupusa

Šnenokle

Cena

po osobi: 2450 RSD

VELIKI PLEZIR

Velute od celera i lešnika

Hrskava-topla pita od jagnjetine, marinirano povrće, kitnikez

ili

Tartar biftek, tostiran domaći hleb, puter

Teletina sa Pešterske visoravni,

glazirana šargarepa, kremasti pire krompir, sos od pečenja

ili

Sočni-grilovani vrat od mangulice, dinstani crveni kupus, rižoto od kokosa i čilija

ili

Grilovana hobotnica, povrće pečeno u rerni, rižoto od limuna

Miks zelenih salata začinjena balzamiko sirćetom

Mus od 70% crne čokolade, čokoladni tartuf, karamelizovani orasi,

biskvit od kakaoa, heljde i oraha

Cena

po osobi: 2850 RSD

Pozovite: +381 11/262-79-31